preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Feričanci

 > Naslovnica
Vijesti

Maškare zauzele školu!

Autor: Kristina Bilić, 4. 3. 2022.

U školi je u ponedjeljak, 28. veljače 2022., bilo veselo – školu su zauzele maškare. 

Učenici 1. i 2. razreda PŠ Donja Motičina su s nestrpljenjem čekali najveseliji dan u godini kad mogu barem nakratko postati ono što žele. Bilo je tu vještica, sudaca, zečića, princeza, ciganki, klaunova, liječnika, beba, djedova, arapskih prinčeva, a prvi put zajedno stigli su i filmski junaci - Spiderman i Batman. Glavni tulum je nastupio kada su umjesto učiteljica došli Kleopatra i Jim Carrey kao „Maska“.

Svi učenici potrudili su se što bolje predočiti ono u što su se odjenuli. Konkurencija je bila uistinu velika, ali je trebalo izabrati pobjednika. Svaki učenik dobio je listić na kojeg je napisao ime jednog učenika čija maska mu se najviše svidjela. Nakon što su prebrojani glasovi doznali smo pobjednike. Pohvalnicu za najbolju masku dobila je Ema Blažević kao slasna špageta, dok je 2. mjesto osvojio Patrik Mihaljević koji se prerušio u  zgodnu ženu. Pohvalnica za 3. mjesto otišla je u ruke Noe Ciganjika koji je izgledao kao pravi djed. Nakon podjele pohvalnica i slatkih nagrada učenici su se zabavljali uz krafne, pjesmu i ples.

 

 

 

 

Video zapis na https://youtu.be/IS4R_f7vql8
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Feričanci / Trg Matije Gupca 9, HR-31512 Feričanci / www.os-vnazora-fericanci.skole.hr / ured@os-vnazora-fericanci.skole.hr
preskoči na navigaciju