preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Feričanci

 > Naslovnica
Vijesti

OBAVIJEST O ORGANIZACIJI NASTAVE OD 19. siječnja do 28. siječnja 2022

Autor: Mirjana Bilić, 18. 1. 2022.

Poštovani roditelji, dragi učenici,

Nakon razmatranja aktualne epidemiološke situacije na području Osječko-baranjske županije, Stožer civilne zaštite OBŽ danas (18. siječnja 2022. godine) donio je preporuku da se

od sutra 19. siječnja do 28. siječnja 2022. godine nastava za učenike     od petog do osmog razreda osnovnih škola održava po modelu C (online).

Po modelu A nastava se organizira za učenike od 1.- 4. razreda u osnovnim školama (osim pojedinačnih razreda za koje je po vašem zahtjevu odobren MODEL C).

 

Povod za takvu preporuku je drastično povećanje broja oboljelih od koronavirusa od početka siječnja na području cijele županije, što se između ostalog pokazuje i rekordnim brojem novopozitivnih osoba (14. siječnja bilo je 510 pozitivnih nalaza, što je najviše u jednom danu od pojave virusa). Osobit porast broja pozitivnih, a posredno i odlazaka u samoizolaciju prisutan je u školama.

U prilogu odluka Stožera civilne zaštite OBŽ.

Ravnatelj škole: Marko Knežević


Priloženi dokumenti:
Odluka_Stozera_Civilne_zastite.pdf (312.13 KB)


CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Feričanci / Trg Matije Gupca 9, HR-31512 Feričanci / www.os-vnazora-fericanci.skole.hr / ured@os-vnazora-fericanci.skole.hr
preskoči na navigaciju